vrijdag 24 oktober 2014

Ben'de Beletterd -> Je hebt Flocks! op textiel besteld en dan...

Na een tijdje te hebben rond gekeken bij Ben'de Beletterd heb je een aantal leuke Flocks! (strijk-applicaties) gevonden die je graag op een stuk textiel zou willen laten drukken. Je hebt je bestelling geplaatst en dan...

Dan gaan wij met veel plezier voor je aan de slag!

We beginnen met het maken van de Flocks!(strijk-applicaties) die je hebt uitgezocht, deze worden namelijk in opdracht gemaakt. Alle bestanden staan klaar in onze database, we zoeken de juiste kleuren folie in onze voorraadkast en zetten de plotter aan. De Flocks! (strijk-applicaties) worden gemaakt en we gaan het textiel voor je halen bij de Hema (onze nieuwe leverancier van textiel)!

De pers wordt aangezet, op 180 graden en we bepalen de plaats waar de Flocks! (strijk-applicaties) mogen komen. Het textiel persen we voor, zodat alle vuiligheid er af wordt gestoomd en de Flocks! (strijk-applicaties) goed blijven zitten.

Het textiel gaat onder de pers, de Flocks! (strijk-applicaties) worden geplaatst en na 20-30 seconden is het textiel klaar.

Dan komt het allerleukste werk, het inpakken van het textiel. Wij maken hier veel werk van, vooral omdat we weten hoe leuk het is om een mooi verpakt cadeautje te mogen ontvangen. Het textiel wordt in een brievenbusdoosje gestopt, dit decoreren we met vrolijke stickers. Er worden tags gemaakt in een kleur die past bij het textiel en de Flocks! (strijk-applicaties) en deze gaan bij het textiel in het brievenbusdoosje.

En dan versturen we het pakketje naar je toe!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!