dinsdag 30 september 2014

GrachtenPracht -> Lunch op Dinsdag

We hebben al eerder geschreven over de Tractor Lunch-boxen van Blafre. In deze serie blogs laten we een week lang zien hoe je de lunch voor je eigen boer of boerin zo gezond kan maken én dat het stiekem ook nog te lekker is om weer mee naar huis te nemen. We zullen de ene dag wat simpelere (lees: geen voorbereiding vereist!) en de andere dag wat ingewikkeldere Lunch-box-vullingen laten zien.

Op dinsdag zijn er vaak veel kinderen die op school lunchen, er is dus ook veel te kletsen met de kinderen om je heen... En jij verwacht dat je zoon of dochter dan zijn Lunch-box leeg eet, nope! Kies voor een simpele lunch, die snel en makkelijk te eten is. Dan is er meer tijd om te kletsen over!
Besmeer 2 boterhammen met halvanaise en beleg 1 boterham met kip-filet, snij wat reepjes komkommer en plakjes augurk en leg de andere boterham er boven op. Snij het dwars door midden, wikkel het in de vershoudfolie en het kan zo de Lunch-box in. Je kan natuurlijk ook nog wat extra reepjes komkommer en partjes appel in de Lunch-box stoppen.

En de Drinkfles, die vul je met (karne)melk -> dat drinken de meeste kinderen, dus het zal geen probleem zijn om deze leeg terug te krijgen!

Eetsmakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!