maandag 5 januari 2015

Daar zijn we weer...

Happy NewYear!

Tijdens de kerst-vakantie zijn er wat dagen geweest dat er niet gewerkt is in het atelier. Maar achter de schermen is er wel hard gewerkt, nu vraag jij je natuurlijk af wat wij dan zoal doen als we geen bestelling inpakken... 

Om een bestelling in te kunnen pakken is er natuurlijk wel een mooie toegankelijke website nodig, waar eenvoudig een bestelling geplaatst kan worden. Daar hebben we de eerste dagen van het nieuwe jaar aan gewerkt: www.PiepschuimDecoratie.nl moest onder handen genomen worden. 

De onbewerkte piepschuim decoratie zijn nu eenvoudiger te bestellen én in prijs verlaagd. Je kan nu dus voor een leuker bedrag zelf aan de slag met onze piepschuim decoratie! Heb  je al een idee welke naam of tekst je graag wilt decoreren? Wij gaan het nog leuker voor je maken, bestel je vandaag (05-01-2015), morgen (06-01-2015) of overmorgen (07-01-2015) minimaal 4 onbewerkte letters of vormen dan krijg je van ons een gratis ster-vorm meegestuurd bij je bestelling, vermeld in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces -BLOG- en wij sturen de ster mee met je bestelling! 

De levertijd voor de onbewerkte piepschuim decoratie bedraagt 1 werkweek, dit gaat in vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. 


PRIJSVOORBEELD: 5 piepschuim letters met een stokhoogte van 20cm bestel je hier nu al voor € 19,80. Je kan een keuze maken uit 1 van onze 8 lettertypes, weet jij al welke naam/tekst je wilt?




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!