dinsdag 11 maart 2014

Waarom kies jij voor VrolijkOpChiq.nl, Diane?

Wij zijn benieuwd waarom onze klanten juist voor VrolijkOpChiq.nl kiezen als zij online een bestelling plaatsen. Om deze reden hebben wij deze vraag gesteld aan klanten die meerdere bestellingen bij ons hebben geplaatst. 

In de eerste serie van deze blogs stellen wij je voor aan Diane, moeder van 4 en werkzaam als fotograaf, tevens is zij één van de oprichters van het blog www.HowFunkyIsYourChicken.nl.

"Oooooh, het is gewoon allemaal zo leuk! We hebben al heel wat VrolijkOpChiq.nl producten in huis. De giga kleurplaat is de meest recente aankoop en hebben we besteld om de dames de voorjaarsvakantie door te krijgen, omdat we niet elke dag de deur uit konden. Een groot succes, want hij is nog steeds niet af. De piepschuim letters pronken in de kinderkamer en geven kleur en speelsheid er aan en een eigen identiteit, want ze hebben allemaal iets heel anders wat heel goed past bij ieder kind. En natuurlijk de prachtige flock opdruk voor de t-shirts zodat mijn kleinste monstertje er super gaaf bij loopt, helemaal origineel en ook nog eens betaalbaar! Dus wat is de reden om bij jullie te bestellen? Omdat het origineel is, van goeie kwaliteit en altijd uniek. We love it!"




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!